Akhisarpress.com - Ege bölgesinin Spor Toto Süper Lig’de temsilcisi olan Akhisar Belediyespor 2013-2014 sezonunda alt yapısını geliştirmeyi hedefliyor.

Akhisar Belediyesi Hüsnü Kahraman Gölet Tesislerinde toplam 18 alt yapı hocasıyla bir araya gelen teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, alt yapılar A takımın hep gölgesinde kaldığını ama asıl işin mutfağı olduğunu ifade etti.

Hamzaoğlu; “Takımın başına geldiğimizden beri istememize rağmen bu işin üzerine eğilemedik. Bunun için burada herkesin önünde alt yapı hocalarımızın önünde bir kez daha özür diliyorum. Kimse fark etmedi belki ama ellerinden geleni kısıtlı imkanlarla Akhisar’da yaşayan çocuklarımıza en iyi şekilde hizmet vermeye gayret ettiler. Bizde bu gayretlerine ortak olmak istedik ve alt yapı koordinatörlüğüne İsa Turhan hocamızı getirmeyi uygun gördük. Yine alt yapımızda kaleci antrenörlüğü eksikliğimiz vardı bu göreve de Rıza Yurtseven hocamızla çözmeyi uygun bulduk. Her iki hocamızın da yapısı bize uygun, bilgi ve becerileriyle bize destek olacaklarını düşünüyoruz.”

Alt yapı ile diyaloglarını arttıracaklarını da sözlerine ekleyen Hamzaoğlu; “herkesin kendine göre sorumlulukları var, kendi grubuyla ilgileniyor. Takımla ilgili sorunları, istekleri en azından İsa hocamız aracılığıyla bize iletebilecek. Herhangi bir takımı da olmayacağı için tüm alt yapı hocalarımıza zaman ayırabilecek. Bu sayede yönetimin de buraya dikkatini çekerek, alt yapımızla bir model oluşturmayı hedefliyoruz” diyen konuştu.

Toplantıya Akhisar Belediyespor yönetim kurulundan Süleyman İşçi ve Zekeriya Güneş’te katıldı.