Akhisarpress.com - Akhisar’da oynanan Bal ligine yükselme maçında Salihli Belediyespor ile Alaşehir Belediyespor maçına devre arasında Salihli taraftarların taşkınlıkları damga vurdu. Güvenlik kuvvetlerinin sert müdahalesi, taşkınlık yapan iki taraftarın stat dışına çıkarılması ile ve alınan tedbirlerle maç tamamlandı. Sahada başa baş dişe diş mücadele eden her iki takım müsabakanın normal süresini 1-1 berabere bitirdi. Uzatmalarda rakibi Alaşehir Belediye’ye 3 gol atan Salihli Belediyespor, Somaspor ve Manisa Belediyespor’dan sonra Bal Ligine yükselen 3. takım oldu.

Her iki takımın taraftarları Akhisar Şehir Stadının kapalı tribünün şeref tribününü sağında ve solunda takımlarını desteklediler. Müsabaka oynanırken bir gurup Salihli taraftarları arasında üstlerini çıkararak yerlerini aldılar. Devre arasında kötü tezahüratlara müdahale eden güvenlik kuvvetleriyle tartışmaların sürmesi üzerine, sahaya koltuk atan, ve güvenlik güçleri ile tartışan üzeri çıplak bir taraftar güçlükle stat dışına çıkarıldı.

Müsabakanın ilk yarısının 9. dakikasında Necmettin Alaşehir’i 1-0 öne geçirdi. 39 Serkan’ın golü ile Salihli beraberliği yakaladı. Devre ve maçın 90 dakikası 1-12 sona erdi. Maçın uzatmasının hemen 2. dakikasında 92. dakikada Serkan attığı golle Salih durumu 2-1 getirdi. Salihli 109. dakikada Cavit’le 3. golü, 120. dakikada yine Serkan’ın ayağından kazandığı golle maçı 4-1 kazanarak Manisa Süper Amatör Ligine yükselen 3. takım oldu.

SALİHLİ BELEDİYESPOR = 4ALAŞEHİRSPOR = 1STAD=AKHİSAR ŞEHİRHAKEMLER=SELÇUK ÖKLÜ (7),ERHAN YALTA (7) ALPASLAN YILMAZ (7)

SALİHLİ BELEDİYESPOR= MUSTAFA (7),HASAN (6),ARDA (7), ŞERİF ALİ (6), VOLKAN (7), ENVER (6)(DK.64 VELİ 6), ONUR (6), ÇAĞLAYAN (6) (DK.90 TUĞRUL), İSMET (7)(DK.80 CAVİT), MUSTAFA (6), SERKAN (9)

ALAŞEHİR SPOR= METE (6), BEKİR (5), CEM (4) (DK.44 SERKAN 5), ZEKİ (5), MESUT (5), FEYYAZ (5), İLKER (5), ELÇİN (5), EMRE (5), EMRAH (6) (DK.73 EMRE OZAN (4), NECMETTİN (7),

GOLLER= DK.9 NECMETTİN ALAŞEHİR BELEDİYESPOR DK.39-92-120 SERKAN, 109 CAVİT

SARI KARTLAR= ENVER,İSMET (SALİHLİ BELEDİYESPOR) SERKAN,FEYYAZ,EMRE (ALAŞEHİR BELEDİYESPOR)