Mustafa ÖZDEMİR

Basketbol 2. Liginde mücadele eden, son üç haftada üçte üç yapan Akhisar Belediyespor erkek basketbol takımı, ligin lideri ve yenilmez Konya Torku Selçuk Üniversitesi ile evinde oynayacağı maç için hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Akhisar Özel Yüksel Lisesi öğretmen ve bazı öğrencileri antrenmanı izlediler. Çiçek ve bakla ikramında bulundular.

Ligin ilk iki haftasında şansız bir şekilde yenildikten sonra, oynadıkları üç maçı da kazanan yeşil siyahlılar antrenman öncesi koç Zafer Aktaş Selçuk Üniversitesi takımının maçlarının kasetlerini izleterek oyuncularına maçta uygulanacak taktik ve alınması gereken tedbirler tek tek anlattı. Oyuncularının görüşlerini aldı. Antrenman sonrası arka arkaya aldıkları 3 galibiyet ile iyi bir moral yakaladıklarını, takımının 6 yıldır koçluğunu yapan Zafer Aktaş, “ Akhisar’da büyük bir basketbol sevgisi var. Aileler çocukları ile birlikte tribünde her zaman bizleri destekliyorlar. Bizimde hedefimiz iyi basketbol oynayarak başa baş mücadele etmektir. 2. Ligin en güçlü ve lider takamı ile hafta sonunda mücadele edeceğiz. Basketbol severlerin salonumuzu doldurmalarını ve bizi maç sonan kadar desteklemelerini bekliyoruz. Hedefimiz iyi basketbol, iyi mücadele ve galibiyettir. Bizleri antrenmanımıza kadar gelerek çiçek ve tatlı getiren ziyaret eden Özel Yüksel Lisesi öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ediyoruz.” dedi.

Akhisar Özel Yüksel Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Mesut Uzanay, diğer öğretmenler Murat Yardımcı, Serkan Yüce Bekir Çakmak ve bazı öğrencilerin antrenman sonrası Koç Zafer Aktaş’a çiçek verdiler, oyunculara baklava ikramında bulundular. Toplu olarak resim çektirdiler.