Geçtiğimiz hafta kendi sahasında Galatasaray'a 2-0 mağlup olan Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor, Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Galatasaray maçının ardından hiç izin kullanmayan ve dün top başı yapan yeşil siyahlılarda hedef kalan son 5 maçtan galip ayrılmak. 

Son 5 maça da sahaya kazanmak için çıkacaklarını söyleyen Akhisar Belediyespor Teknik direktörü Roberto Carlos antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.  Carlos açıklamasında, "Bizim için Galatasaray maçı geride kaldı. Benim bundan sonraki hedefim kalan 5 maçta galip gelip takımı 7 veya 8. sıralara taşımak ve ligi iyi bir yerde bitirmek." dedi. 

Beşiktaş ve Bursaspor maçlarının zorlu olacağını dile getiren Carlos, "Beni Beşiktaş'ın yada Bursaspor'un ne yapacağı veya hedefleri ilgilendirmiyor. Beni asıl ilgilendiren Akhisar Belediyespor'un sahaya çıktığında ne yapacağıdır. Diğer bütün maçlar gibi Beşiktaş'ında Bursaspor'un da karşısına kazanmak için çıkacağız. Her takımın hedefi var. Bizimde hedefimiz ligi iyi bir yerde bitirmek. " dedi. 

Yılmaz Atabarut Tesisilerinde çalışmalarına devam eden Akhisar Belediyespor'da, yorgun olan Ahmet Cebe antrenmanı yürüyüş ile tamamlarken,  kart cezalısı Kadir Keleş ise Gençler Birliği açında forma giyemeyecek.