Akhisarpress.com - Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Akhisar Belediyepor'da yoğun maç trafiğinin yanı sıra üst üste gelen sakatlıklar ve cezalar ritmi bozuyor.

Cumartesi günü saat 13.30'da deplasmanda Gaziantepspor'a konuk olacak olan Akhisar Belediyespor Yılmaz Atabarut Tesislerinde hazırlıklara başladı.

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde başlayan hazırlıklar ısınma hareketleri, şut ve pas çalışmaları ile devam etti. Yoğun maç trafiğinin yanı sıra üst üste gelen sakatlıklar ve cezaların takımın ritmini bozduğunu söyleyen Hamza Hamzaoğlu, "Bu hafta deplasmanda oynayacağımız Gaziantepspor müsabakasını kazanıp, yeniden çıkışa geceğimize inanıyorum" dedi.

Bilal ve Çağdaş'ın sakat, Kenan'ın cezalı olduğunu, sakatlıktan çıkan Sonko ve Emin'in maç eksiklerinin bulunduğunu dile getiren Hamzaoğlu, daha sonra şunları söyledi: "Düşme barajı ile aramızdaki 13-14 puanlık farkın rehavetine kapılmadan, üst sıralara tutunmak için mücadelemizi ciddiyetle sürdüreceğiz. En kısa sürede eski havamıza döneceğiz."