Akhisarspor Taraftarlar Derneğinin Akhisargücü  Masterler  takımı,  hayatta olan  1967-1980 yılları arasında  Akhisarspor  forması giymiş, futbolcuları bir araya getirdi. 10 dakikalık  iki devre  halinde  20 dakikalık maç için  İzmir ve Türkiye’nin  başka yerlerine yerleşen  adeta efsane olmuş eski  futbolcuların birileriyle kucaklaşmaları görülmeye değerdi. Fenerbahçe’nin ve Milli Takımın unutulmaz oyuncularından Akhisarlı olan Puşkaş lakaplı  Ergun Öztuna’nın başlama vuruşunu yaptığı Mor ve Beyaz takımların maçı karşılıklı gollerle 2-2 sonuçlandı.

Akhisarspor Taraftarlar Derneği Başkanı ve Akhisargücü Masterler  takımının kaptanı Nihat Uz,” Ticaret Borsamızın önderliğinde  hafta sonunda 24-25-26 Ekim tarihlerinde yapılacak  6. Zeytin Hasat Şenlikleri öncesi,  Edirne’den, Yozgat’tan, Adıyaman’dan  gelen  dostluklar kurduğumuz Master takımları ile  yaptığımız turnuvadan sonra 1967-1980 yılları arasında Akhisarspor forması giymiş ağabeylerimiz davetimizi  kabul edip geldikleri için şükranlarımızı sunuyoruz. Onları  hiçbir  Akhisarlı futbolseverin unutmayacağını biliyoruz.  Akhisar’da  gelişen futbolun temellerini atanların arasında onlarında çok önemli yerleri  var.  Geldikleri için onlara tekrar teşekkür ediyor, sevilerimizi ve saygılarımızı sunuyoruz. Bizlere  her açıdan destek veren Ticaret Borsa yönetimine ve bu ağabeylerimize ulaşmamızı sağlayan dostlarımıza ve Akhisar’a gelerek bizlerle beraber olan efsane olmuş Ergun Öztuna büyüğümüze de sonsuz teşekkürler ediyoruz.” Dedi.

1967-1980 yılları arası Akhisarspor’da futbsol oynamış adeta efsane olmuş oyunculara ve Ergun Öztuna’ya  özel hazırlanmış şiltlerin verilmesi sonrası başlayan  Akhisarspor’un ilk formasını renklerini taşıyan Mor ve Beyaz takımların 10 dakikalık  2 devrelik müsabakada Süleyman Kızılçay, Yusuf Çalışkan, İlhami Sevgi ve Faik Kocaöğüt’ün golleri ile  maç  kucaklaşmalarla 2-2 sona erdi.Akhisargücü  futbol takımı oyuncuları, Akhisar-Kasımpaşa A 21 maçı gözlemcisi eski milli hakemlerden Hasan Ceylan’da  plaket verdi. Duygulanan Hasan Ceylan, “Sizleri tebrik ediyorum. Böyle  yaşamlara hasret kalmıştık. İzmir’de böyle etkinlikler yaşanmıyor. Örnek olmasını diliyorum.” Dedi.


Akhisar Haber, Press Haber