Akhisarpress.com - Spor Ligin tek yenilmez takımı Galatasaray’ın namağlup unvanına son veren Akhisar Belediyespor şehirde bayram havası estirtti. Akigolar “4 büyüklerden 3’ nü evimizde dize getirdik. Sırada Fenerbahçe var” diyorlar.

Mancini ile lig maçında ilk defa sahaya çıkan, beklenmedik bir 11 le sahada mücadele eden, sahaya 18 kişilik kadro yerine 16 kişiyle çıkan, maç öncesi ve müsabaka oynanırken, Fatih Terim lehinde, Tekrar Futbol Takımı idari yönetiminin başına getirilen Bülent Tulun aleyhinde tezahürat yapan Galatasaray taraftarları maç sonunda Akhisar Belediyespor takımını alkışladıklarını söyleyen Akhisar Belediyespor Basın sözcüsü İbrahim Evren Acar, “ Mutluyuz. Geçtiğimiz sezonun son haftalarında Beşiktaş’ı 4-1, bu sezonda Trabzon’u 3-0 yendikten sonra, Juventus beraberliği sonrası Mancini yönetiminde ilk defa lig maçına çıkan Galatasaray’ı da 2-1 yenerek, Akhisar’ın ligde neler yapabileceğini gösterdik.”

Müsabakanın centilmence geçtiğini, her iki takım taraftarlarının takımlarını 90 dakika desteklediklerini belirten Evren Acar, “Kesin seyirci ve hasılatı belirleyemedik. Açıklamalarımıza ve uyarılarımıza rağmen yine sahte biletlerle karşılaştık. Tahmin ediyoruz 600 civarında sahte biletle stada girildi. Sahte bilet konusunda tespitlerimiz oldu. Bu gün kesin seyirci ve hasılat için bir toplantı yapılarak neticeyi kamu oyuna açıklayacağız.”

Acar, Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun basın toplantısından sonra İzmir ve İstanbul’a Milli Takım kampına katılmak için yola çıktığını belirterek, “ Milli maç nedeniyle önümüzdeki hafta Süper Lig maçı olmadığı için takımımız 10 ekim Perşembe günü toplanacak. Galatasaray maçında 4. sarı kartı gören Uğur Demirok 8. Haftada deplasmanda oynayacağımız Antalya maçında forma giyemeyecek. Başka cezalımız yok. Sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyen Emin Aladağ ile Mustafa Aşan Galatasaray maçı öncesi yapılan son antrenmanda takımla çalışmalara başladılar. 15 günlük ara da istenen düzeye geleceklerine inanıyoruz.” Dedi.