İstanbul Büyükşehir Beledeyispor’u tekrar Spor Toto Süper  Lige çıkaran  teknik direktör Cihat Aslan  TÜRFAD şubesinin düzenlediği İnsanlar Yaşarken anılmalıdır toplantısına katıldı.

Geceye katılan 300 yakın davetli sporsever tarafından Akhisarspor’da da  futbol oynamış Cihat Aslan’ı  sevgi gösterisi ile adeta kucakladı.TÜRFAD şubesinin ödülünü ve Akhisarspor’da futbol oynadığı sezondaki takım arkadaşları ile birlikte resmini alkışlar arasında aldı.

1989-90 sezonunda Akhisarspor’da  forma giyen Cihat Aslan  o sezonda futbol oynayan arkadaşları ve yöneticileri ile kucaklaşırken, yeni sezon için ser verip sır vermedi. Cihat Aslan Büyükşehir  ile bir  sezon mukavele  yaptığını,  önümüzdeki sezon için görüşme yapmadığını söyledi. Hamza Hamzaoğlu’nun  Akhisar Belediyespor ile yollarını sezon sonunda ayıracağını söyleyen geceye katılanlar  Cihat Aslan’ı  Akhisar Belediyespor’un başında görmek istediklerini söylediler. Kısa bir görüşme yaptığımız Cihat  Aslan  akhisar Belediyespor’un başarılarını yakın takip ederken, ayrı duygular yaşadığını belirterek, “Süper Ligde sezon daha bitmedi. Bu güne ne kendi takımım nede bir başka takım ile görüşmedim. Sözlerim çarptırılmaması için  şimdilik  özür dileyerek  duygularımı bile açıklamak istemiyorum.” Dedi.