Akhisarpress.com

 

Geçtiğimiz sezon Bank Asya 1.Ligi şampiyon olarak tamamlayan ve Bu yılda Spor Toto Süper Lig’de mücadele edecek olan Akhisar Belediyespor, Manisa Spor ile yaşadığı stat gerginliğini ortadan kaldırmak için İftar Manisa Spor taraftarları ile iftar yemeğinde bir araya gelecek.


Akhisar Belediyespor’un taraftar gurubu olan Akigolar tarafından organize edilen İftar Yemeği 13.Ağustos pazartesi günü Akhisar Belediyesi Gölet Düğün salonunda gerçekleştirilecek.


Konu ile ilgili açıklama yapan Akhisar Belediyespor taraftar Lideri Yalçın Utçu (Tatü), konuyu özetledi. Utçu “ Bilindiği gibi Akhisarspor ile Manisa Spor arasında geçmişten gelen bir anlaşmazşlık var, bizim amacımız futbolu barış, kardeşlik ve spora yakışır bir şekilde hareket etmek. Bunun içinde Bir İftar yemeği planladık. Düzenleyeceğimiz iftar yemeğine yalnızca takımların taraftarları değil yöneticileri de katılacaktır. Bizi kırmayarak davetimize icabet edeceklerini belirten Manisa spor Camiasına Akigolar olarak teşekkür ediyoruz.” Dedi.