Futbol Adamları Derneği Akhisar Şubesi yönetimi yapımı hızla devam eden  stat da incelemelerde bulundu. Stat Proje müdürü  Rehber Aşan, “Akhisar’da oynanacak olan 4. Fenerbahçe maçına yetiştirilmesi için  yoğun bir tempo da çalışmalarımız sürüyor.” Dedi.

TÜRFAD Akhisar Şubesi başkanı, eski belediye başkanlarından Hüsnü Kahraman ve arkadaşları, Süleyman Şakrak, Kemal Şahin, Yusuf Çalışkan, Nurullah Zağlı, Mehmet Haşlaker, Tayfun Ursavaş ve Cevat Oktav’ın çeşitli sorularını cevaplandıran  Stat Proje Müdürü Rehber Aşan, “Çok geniş bir teknik ekip ve personelle  yoğun bir şekilde çalışmalarımız sürüyor. Zemin çim serilecek duruma getirirken, siparişleri verdiğimiz  çimleri de devamlı kontrol ediyoruz. Işıklandırma  sistemi olan 4 kulenin 2’sinin montajı bitmek üzere, hemen akabinde diğer 2’sinde de kısa zamanda montajı bitirilecek. Bu arada kulüp yönetimi ile birlikte  PASOLİG konusunda da girişimlerimizi yaptık. Stat hazır olduğu zaman PASALİG sisteminin de gerçekleşecek.” Dedi.

TÜRFAD Akhisar Şubesi başkanı Hüsnü Kahraman, “Çok mutluyuz. Bu sezon maçlarımızın büyük bölümünü Akhisar’ımızda izleyeceğiz. Yapılan yatarımın son durumunu görünce  mutlaka biteceğine inandık. Emeği geçen  yüklenici firma temsilcilerini, işçi kardeşlerimizi, ayrıca temel atıldığı günden beri stat için mücadele veren Belediye başkanımız Salih Hızlı, yardımcılarını, Kulüp başkanımız Hüseyin Eryüksel ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyoruz.” Dedi. (HA)