Spor Toto Süper liginde mücadele eden Akhisar Belediyespor'da basın sözcüsü İbrahim Evren Acar 7 aralık Pazartesi günü Manisa'da oynanacak olan Sivasspor maçında galip gelmek istediklerini söyledi. 

Ziraat Türkiye Kupası maçında Çanakkale Dardanelspor karşısında alınan 5-0'lık galibiyetin kendilerine moral olduğunu ve takımın oldukça keyifli olduğunu aktaran İbrahim Evren Acar muhabirimize yaptığı açıklamada, "Üst üste çok güzel sonuçlar alıyoruz. Buda takıma olumlu bir şekilde yansıyor. Bizde elimizden geldiği kadar bu başarılı istikrarı sürdürmek istiyoruz. Sivasspor güçlü bir takım etkili oyuncuları var. Ama bizde bu her maçta olduğu gibi bu maçta da kazanmak için mücadele edeceğiz. Teknik direktörümüze ve Futbolcularımıza güveniyoruz. İnşallah bu maçtan da galip gelip bu şehrin insanlarını sevindirmeye devam ederiz." ifadelerini kullandı.

Öte yandan Sivasspor maçı hazırlıklarını Yılmaz Atabarut tesislerinde Teknik Direktör Cihat Arslan yönetiminde sürdüren Akhisar Belediyespor günü tek antrenman ile tamamladı. 

Taktik ağırlıklı çalışmaların yapıldığı antrenmanda eksik oyuncu bulunmazken hafif sakatlığı bulunan Aykut Çeviker takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde çalıştı.