Sakatlığı süren kaleci Fatih Öztürk yine takımla çalışmalara çıkamazken yeşil-siyahlılar Teknik Direktör Tolunay Kafkas önderliğinde taktik çalıştı.

Öte yandan dün akşam saatlerinde Akhisar Belediyespor ise 1 yılı opsiyonlu 2 buçuk yıllık anlaşma sağlayan Olan Adın da idmana çıkarak takımdan ayrı düz koşu yaptı. Sabah idmanında taktik çalışmasına önem Kafkas, oyuncularına duran toplarda kaleye şut çalışması yaptırdı. Ardından yeşil-siyahlılar tama saha taktik maçı yaptı.

Yeşil-Siyahlılarda Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Osmanlıspor karşısına muhtemelen Bora, Ömer,  Caner, Serdar, Lopes, Custodio, Sissoko, Soner, Onur, Muğdat, Hugo Rodallega 11!i ile çıkması bekleniyor. Yeşil-Siyahlılarda sakatlığı süren kaleci Fatih Öztürk ile cezalı durumda bulunan Özer Hurmacı, Osmanlıspor kadrosunda yer alamayacak.

Osmanlıspor maçından da 3 puanı alıp seri sürdürmek istediklerine vurgu yapan Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Everen Acar, “Osmanlıspor ligin güçlü ekiplerinden biridi, UEFA liginde de tarih yazdılar ve ülkemizi gururlandırdılar. Osmanlıspor kulübünü de tebrik ediyor Avrupa’daki başarılarının devamını diliyorum. Biz iki haftada 6 puan aldık, inşallah kendi sahamız da yine 3 puanı alıp serimi sürdürmek istiyoruz. Osmanlıspor maçından alçağımız 3 puan bizleri ligde bulunmak istediğimiz konuma getireceğine inanıyorum” dedi. (BG)