Roberto Carlos’un  10 Ocak cumartesi günü Antalya’ya geleceğini, Başkan ve yönetim kurulu ile  tanışma ve ilk toplantısını yapacağını  söyleyen  basın sözcüsü İbrahim Evren Acar, “ 11 Ocak Pazar günü  Akhisar’dan gelen basın mensuplarının da katılımı ile Roberto Carlos ile resmi sözleşme imzalayacağız. Ayının günün akşamı futbolcu kadromuz  Kamp yapacağımız  Side’de toplanacaklar. Ertesi  gün yeni teknik direktör Roberto Carlos ve yanındaki 3 yardımcısı ve eski futbolcularımızda Cem Kavçak’ta oluşan teknik ekibimiz ile kamp çalışmaları başlayacak.

Takıma mutlaka takviye eklenecek

Takımı mutlakta takviye edeceklerini söyleyen  Evren Acar, “Roberto Carlos ile yaptığımız ilk toplantı sonrası ve verdiği ilk raporu değerlendirerek, onayını alarak  3 bölgeye takviye yapacağız. Bu sayı  4-5 kişi olabilirir. Takımdan sadece Uğur Demirok’a teklif geldi. Bunu yönetim olarak değerlendiriyoruz. Başka bir oyuncumuza bu güne kadar teklif gelmedi. Ayrılmak isteyen olmadı.”

Karamsarlık içinde değiliz

Hamza Hamzaoğlu ve Mustafa Reşit Akçay döneminde  teknik ekipte bulunan Mahir Çeneli’i arkadaşımız Alt Yapı koordinatörlüğü ekibinde görev alırken,  Roberto Carlos’un ekibinde de eski oyuncularımızdan  Cem Kavçak  görev yapacak.” Yönetim kurulu olarak karamsarlık içinde olmadıklarını  ligin 2. Yarısını iyi bir başlangıç yaparak  çıkışa geçeklerini söyleyen İbrahim Evren Acar, “ Başkanımız Hüseyin Eryüksel ve yönetim kurulumuzun tüm üyeleri  bir haftadır yoğun bir tempo ile toplanıp kararlar alıyoruz.   Cumartesi gününden itibaren  10 gün içinde  her konuda sonuç almak için azimliyiz. Camiamızın ve vefakar taraftarlarımızın  karamsarlığa kapılmamalarını  bekliyor. Özellikle evimizde yapacağımız  Eskişehirspor ve Balıkesirspor  maçlarında  12. Adam olarak bizlerle birlikte olmalarını bekliyoruz.” Dedi.