Soma belediyesinin organize ettiği 2. Soma kara elmas veteranlar futbol turnuvası şampiyonluk maçında Soma Veteranlar Akhisarspor Taraftarları Derneği Akhisar Gücü veteranlar karşılaştı. Dostluk çerçevesinde geçen karşılaşmayı soma veteranlar kazandı. Golleri 29. Dk Bora,75. Dk Şükrü attı. Sahaya spor dostluk kardeşliktir pankartıyla çıkan Akhisar gücü veteranlar sporun evrensel bir dil olduğunu vurgulamış oldu. Turnuvanın sonunda şampiyon olan Somaspor veteranlar ve 2. Olan Akhisarspor Taraftarları Derneği Akhisar gücü veteranlar kupa ve madalyalarını soma belediye başkanı Hasan Ergene ve şoförler odası başkanı Dursun Solak, gençlik hizmetleri spor ilçe müdürü Dilek Kuruçay ödüllerini verdi.

Kupa madalya merasiminden sonra Soma belediye başkanı Hasan Ergene; konuşmada şunları söyledi Ergene;” 2.sini düzenlediğimiz Soma Kara Elmas futbol turnuvasını tamamlamış buluyoruz. Final maçı dostluk ve kardeşlik içinde geçmiştir. Soma spor veteranlar Akhisarspor Taraftarları Derneği Akhisar Gücü Veteranlar bizlere zevkli futbol müsabakası izlettiler kendilerine teşekkür eder başarılar dilerim” dedi.

Akhisarspor Taraftarları Derneği Başkanı Nihat Uz, konuşmasında;” Soma belediyesinin düzenlemiş olduğu somanın kurtuluşu etkinlikleri soma kara elmas futbol müsabakasına bizleri davet etmeleri çok memnun etti. Müsabakanın dostluk kardeşlik içinde geçmesi sporun güzelliğini bir kez daha ön plana çıkarmıştır. Bizleri davet eden soma belediye başkanı Sayın Hasan Ergene, şoförler odası başkanı Sayın Dursun Solak, gençlik hizmetleri spor ilçe müdürü Dilek Kuruçay ve soma veteranlar futbol takımına misafirperver davranışlarından dolayı Akhisarspor Taraftarları Derneği Akhisar gücü masterler adına kendilerine çok teşekkür ederim” dedi.

SPOR DOSTLUK KARDEŞLİKTİR

STAD: LinyitHAKEMLER: Okan Gündüz-Mehmet Bal-Sait GalitekinSOMA VETERAN: Ramazan-Faik-Orhan-Reha-Cevdet-Uğur-Hakan-Ertürk-Seyit-Bora-ŞükrüYEDEKLER: Muzaffer-Remzi-Hasan-CenkTEKNİK SORUMLU: Kazım Açıkgöz

AKHİSAR VETERAN: Yasin-Emin-Serkan-Turhan-Nihat-Gültekin-Serdar-Hüseyin-Recep-Ceyhun-FatihYEDEKLER: Ali Rıza-Murat-NaimGOLLER: Bora, Şükrü (Somaspor)