27 Ağustos Cumartesi günü saat 21.45’de başlayacak karşılaşma için Akhisar Belediyespor Gediz kale arkasında Galatasaray taraftarı için 3 bin kişilik yer ayırdığı ve biletlere rağbetin büyük olduğu bildirildi. Galatasaray taraftarına maçı izleme maliyeti 100 TL. Akhisar Belediyespor taraftarı için ise Akigo Maraton 100, Kapalı 130 ve VIP 150 TL’den satıldığı bildirildi.

BUGÜNE ÖZEL PASSOLİG SATIŞLARI SAAT 21.00’E KADAR UZATILDI

Akhisar Belediyespor ligin ikinci haftasında konuk edeceği Galatasaray maçı öncesi kombine bilet satışları için bugünü son gün olarak duyurmuştu. Akhisar Belediyespor taraftarı, Akhisar Belediye Spor Salonu önünde yapılan satışlara son gün büyük ilgi gösterince uzun kuyruklar oluştu. Passolig kartına sezonluk kombine bilet yükletmek isteyen Akigolar ve Galatasaray maçı maçlarını izlemek isteyen taraftarların büyük ilgisi dikkat çekti. Öte yandan yeşil-siyahlı yönetim yaptığı yazılı açıklamada Spor Salonu önünde yapılan satışların saat 21.00’e kadar uzatıldığı bildirildi.

Yeşil-Siyahlılar bugün akşam saat 19.00’da yapacağı taktik idmanı ile Galatasaray maçı hazırlıklarına Yılmaz Atabarut Tesislerinde sürdürecek. Karşılaşmanın güzel ve keyifli olması için mücadele vereceklerinin altını çizen Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan taraftara da seslenerek bu maçı kaçırmamalarını belirtti. (BG-EÇ)