Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Akhisar Belediyespor, Süper Lig’in 7.haftasında kendi sahasında Galatasaray ile karşı karşıya geliyor.

Manisa 19 Mayıs Stadında 6 Ekim 2013 Pazar günü saat 16.30’da oynanacak karşılaşmanın biletlerinin yarın İzmir/Alsancak Hocazade Camii önünde satışa çıkacağı açıklandı.

Akhisar Belediyesi Hizmet Binası Beyaz Masa, Akhisarspor Store, Manisa Magnesia AVM’de bulunan Köfteci Ramiz’de satılan bilet fiyatları misafir tribün 70, Spil Kale Arkası 70, Maraton Akigo Tribün 90 ve Kapalı Alt ve Üst ise 110 TL’den satışa sunuluyor.



Akhisar Belediyespor basın sözcüsü İbrahim Evren Acar,"Manisa'daki galibiyet serimizi Galatasaray karşısında da sürdürmek istiyoruz" dedi.Acar, yaptığı açıklamada, Galatasaray maçı hazırlıklarını aralıksız olarak sürdürdüklerini, takımda Emin Aladağ ve Mustafa Aşan dışında eksik futbolcunun bulunmadığını söyledi.

Ligde geçen yılla 7 maçtır kendi evlerinde yenilmediklerini hatırlatan Acar, "Karşılaşmaya galibiyet için çıkacağız. Manisa'daki galibiyet serimizi Galatasaray karşısında da sürdürmek istiyoruz. Taraftarlarımızı da yanımızda görmek istiyoruz" dedi.

Acar, emniyet güçlerinin müsabaka öncesi önlemlerini arttırdığını belirterek, "Karşılaşmada Galatasarayforması ve atkısı olan seyirciler müsabakayı sadece rakip takıma ayrılan Gediz kale arkası tribününde takip edilecek. Diğer tribünlere Galatasaray