Akhisarpress.com /ÖZEL - Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Akhisar Belediyespor bugün yapacağı son antrenmanın ardından, Pazartesi günü saat 20:00’de kendi sahasında yapacağı Eskişehirspor maçının saatini bekleyecek.

Takımın genel durumu ile ilgili Akhisarpress.com'a açıklamalarda bulunan Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar; “Şuan transferler değil Eskişehir maçına odaklandık. Bu maç bizim için çok önemli. İlk yarıda takımımız bu futbolcularımız ile 15 puan topladı. Takımımıza güvenimiz sonsuz. Yeni transferlerimizin de takıma katkı sağlayacaklarına eminiz. İlk sezonda çok iyi mücadele ettiğimize inanıyoruz. Takımımız ligde kalacak, bunun için taraftarımızın bize inanmasını istiyoruz. Yönetim ve teknik ekip olarak takımımızın ligde kalması için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz.

Hata yapmak istemediklerini ifade eden Acar; “Taraftarımızın yıldız oyuncu istediğinin yönetimimiz farkında, ancak bizim hata yapma lüksümüz yok. Önümüzde zorlu maçlar var. Herhangi bir hataya düşmek istemiyoruz. Transferlerimizin yavaş ilerlemesinin sebebi bu, teknik ekibimiz takımın eksikleri doğrultusunda transfer raporu hazırlıyor. Şuanda bir yabancı forvet oyuncu ile görüşüyoruz. Ayrıca bir tane de Türk futbolcu kadromuza dahil etmeyi planlıyoruz.” Dedi.