Akhisar Belediyespor  cumartesi günü Kayseri Erciyes ile oynayacağı  maç için bilet fiyatlarında damping yaptı. Kale arkaları 3 lira,  Akigo tribün 4 lira,  Kapalı ve Vip tribün  bilet fiyatı da 5 lira olarak açıklandı.

Passolig bileterinizi 2. Nakliye Caddesi üzerinde bulunan Saraç Gıda'dan VIP Tribün 7 TL, Kapalı Alt 6 TL, Maraton Akigo 5 TL olarak satın alabilirsiniz. 

Kayseri Erciyes maçı ile  yeni bir başlangıç yapmak istediklerini  söyleyen  Akhisar Belediyespor basın sözcüsü İbrahim Evren Acar, “Ligin  ilk 6 haftasında  elde ettiğimiz avantajı, çok şansız müsabakalar sonunda büyük ölçüde kaybettik. Yaptığımız ara transferlerle önemli isimleri kadromuza dahil ettik. Eksiklerimizi tamamladık. Ligin ikinci yarısında  dünya futbolunda adeta bir  marka olan Roberto Carlos teknik direktör olarak  takımımızın başına geldi. Kadromuza  yeni katılan  oyuncular ve hocamızın  uyum sağlamaları için bir zaman lazımdı.  Bunun sağlandığını görüyoruz.”  Kayseri Erciyes maçının Cumartesi günü  gündüz saat 16.00 da oynanacağını söyleyen Evren Acar, “Taraftarlarımızın  coşku içinde  tribünleri doldurarak, Erciyes maçında 12, adam olarak  takımlarını  destekleyeceklerine eminiz.  Maçın oynanacağı 14 şubat Cumartesi günü  Belediyenin önünden  temin edilen araçlarla  seyircimizi Manisa’ya taşıyacağız. Bu maç  içinde  bilet fiyatlarında damping yaptık. Gediz ve Spil  kale arkası tribün bilet fiyatı 3 lira, Akigo ve Tarzan  tribünü 4  lira,  kapalı v e Vip tribünü de 5 lira olarak belirledik.” Dedi.

Başkan Hüseyin Eryüksel ve yönetim kurulu üyelerinde izlediği son antrenmanda,  sakatlıkları devam eden Zokora, Ahmet Cebe ve Vaz-Te düz koşu yaptılar. Kaleci Oğuz takımla çalıştı. İsmail, Gekas ve Merter 3 sarı kart sınırında bulunuyor.