Akhisar Belediyespor taekvando kuşak sınavı Akhisar Belediye Spor salonunda yapıldı. Akhisar Belediyespor Taekwando takımına kayıtlı 190 öğrenci faal olarak devam ederken 130 öğrencinin 80 tanesi kuşak sınavında ter döktü.

Kuşak sınavına katılan öğrencilere ve sınavı takibe gelen velilere sınav öncesi konuşan Taekwando antrenörü Emin Akarsu “Bu gün burada 80 öğrencimizin kuşak sınavı için toplandık hepiniz hoşgeldiniz. Burada 80 öğrencimizin 2017 yılı 3. Dönem sınavını gerçekleştirmek için İbrahim Atamer hocamız ve Teberruş hocamız aramızda. Hepinizin bildiği gibi hani deriz ya engelli ya bir diğer tabirle özürlü engelli veya özürlü diye bir şey yok benim gözümde. Bu gün benim tanıdığım 3 tane engelliden birisi Akhisar Belediyespor Kulübü'nün işitme Engellilerde Milli sporcu İbrahim Atamer, bir diğeri fiziksel Engellilerde milli sporcu Eray Fehmi Arıcan, bir diğeri de bazı velilerimiz ve öğrencilerimiz tanıyor Akhisar’da bedensel engelli ve bazı rahatsızlıkları olan kızımız Büşragül Çelik. Hani engelli dediklerimiz var ya bunlar engelliydi ya İbrahim Atamer hocamızın başarıları anlatmakla bitmez, fiziksel engellilerde milli sporcu Eray Fehmi Arıcan başarıdan başarıya koşarak 9 Ekim’de İngiltere'ye dünya şampiyonasına katılacak. Büşragül kardeşimizde kitap yazarı inşallah sınav sonrası benim odada kitabını almak isteyenlere imzalayacak. 

İşte onun için size bir örnek vereyim bunları gördükçe onlar değil bizler engelliyiz onun için Taekwando sporu da benim çocuğum başaramaz veya bu çocuk yapamaz diye bir şey yok. Hepinize tekrar katılımlarınızdan dolayı hoş geldiniz der teşekkür ederim. Ayrıca Ben Kulüp antrenörü Emin Akarsu başta belediye başkanımız Sayın Salih hızlı başkanımız olmakla beraber Spor Kulübü başkanımız sayın Hüseyin Eryüksel ve değerli yönetimine Akhisar gençlerine disiplin ve şampiyonlar çıkartma adına tekvando takımına vermiş oldukları Maddi manevi desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. 

80 öğrencinin sınavı sonrası kısa bir teşekkür konuşması da sınav komisyonunda olan Tebernuş Topaktaş’da kısa bir teşekkür konuşması yaparak öğrencilere başarılar diledi. Taekwando sınavı sonrası veliler ile öğrenciler hep birlikte fotoğraf çektirdikten sonra  Lise öğrencisi bedensel Engelli Yazar Büşragül Çelik, Taekwando hocası Emin Akarsunun odasında kitaplarını imzaladı.