Süper Lig’in yeni ekiplerinden olan Akhisar Belediyespor’un resmi sağlık sponsoru Universal Manisa Hastanesi oldu. Yılmaz Atabarut Tesislerinde yapılan törende Universal Manisa Hastanesi Direktörü Şeref Şener ve Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel 2012 – 2013 sezonunu kapsayan sponsorluk anlaşması imzalandı.



Türkiyenin en köklü sağlık kurumlarından Universal Hastaneler Grubu’na bağlı Universal Manisa Hastanesi, geçtiğimiz sezon Süper lig’e çıkan Akhisar Belediyespor’un resmi sağlık sponsoru oldu. Anlaşma kapsamında Akhisar Belediyespor’un tüm sporcularının sağlık kontrolleri Universal Manisa Hastanesi’nde yapılacak.
 

İmza töreninde konuşan Universal Manisa Hastanesi Direktörü Şeref Şener ‘‘Akhisar belediyespor geçtiğimiz sezon sergilediği büyük başarı ile tüm Manisa’yı gururlandırdı. Süper Lig’in başlamasına saylı günler kala heyecanımız artarken, Universal Manisa Hastanesi olarak gururumuz Akhisar Belediyespor’a destek vermekten büyük mutluluk duyuyoruz. Bu sezon Süper Lig hepimiz için daha renkli ve daha heyecanlı olacağını umut ediyoruz. Özellikle sponsorluk yolunda bizden desteklerini esirgemeyen Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Esat Erkuş’a ve CEO’muz Sn. Michael French’e teşekkür ederim’’ dedi.