Akhisarpress.com - Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Akhisar Belediyespor’un kol sponsoru geçen seneki gibi Alhatoğlu firması oldu.

Firmayla sponsorluk imza töreni Yılmaz Atabarut Tesislerinde yapıldı. Sözleşmeyi Alhatoğlu Zeytinyağı Şirketi Yönetim Kurulu başkan yardımcısı Alper Alhatoğlu ile Akhisar Belediyespor kulüp başkanı Hüseyin Eryüksel imzaladı.

Alhatoğlu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Alper Alhat; “Akhisar Spor’un bu sene ki başarılarını kutluyoruz, başarılar diliyoruz. Geçen sezon Akhisarspor’un Kol sponsoruyduk, bu yılda karşılıklı anlaşarak yine kol sponsoru olduk. Yine Süper Lig’de başarılı bir sezon geçiririz. Bunda hem Akhisarspor katkı görür, hem de bizde firma olarak katkı görürüz. Bunu biliyoruz ve bunun için tekrar anlaşarak devam diyoruz. Hem Akhisar’ımıza, hem de şirketimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Kulüp başkanı Hüseyin Eryüksel, Alhatoğlu firmasına teşekkür ederek, geçen yılki gibi bu yılda Alhatoğlu firması kol sponsorumuz oldu. Kendilerine teşekkür ediyoruz.

Gekas Konusunda haklarını arayacaklar

Yunan futbolcununun anlaşmayı tek taraflı fesih ederek kulüpten ayrıldığını belirten Eryüksel; “Her futbolcu gerekçe göstererek federasyon feshi yapıyor.Tff uyuşmazlık sürecine başvuracağız. Bu bir süreçtir, bizler Gekas’ın futbol hayatını devam ettirmesini isteriz. İnşallah orada da başarılı olur. Ancak kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda ne gerekiyorsa yapacağız.” Dedi.

Diğer yandan yeşil-siyahlı kulübün transferin son gününde Denizlispor’un alt yapısında yetişen ve İstanbulspor, Denizli Belediyespor, Turgutluspor ve son olarak Nazilli Belediyespor'da forma giyen savunma oyuncusu İsmail Konuk ile 2 yıllık sözleşme imzaladığı bildirildi.