Akhisarpress.com - 3 Aralık Dünya Engelliler gününde Akhisar’da her yıl gösteriler yapan AKSEK Sevgi Çocukları Rehabilitasyon merkezi öğrencileri Akhisar Belediyespor antrenmanını ziyaret ederek davetiye ve özel afişler vererek “Engelliler gününde birlikte olalım. Gösterilerimize bekliyoruz.” Dediler.

Kurum Müdürü Nuray Bayraktar, Beden ve Spor öğretmeni Filiz Biçerer ile merkezde eğitim gören futbolu çok seven Yağız Vardar, Enver Yurtseven, Avni İşcan, Engin İzik, Cemal Çolakoğlu, Özer Uz ve Uğur Kalınoğlu, antrenman öncesi futbolcularla kucaklaştılar. Onlarla top oynadılar. Hamza Hamzaoğlu ve teknik ekipte arkadaşları sahaya gelince Nuray Bayraktar ve öğrencileri Hamzaoğlu’na ve futbolculara davetiye vererek resim çektirdiler.

Kurum Müdürü Nuray Bayraktar, Hamza Hamzaoğlu’na “Bizleri her zaman kabul ettiğiniz için çok teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimiz buraya koşa koşa geliyorlar. İftihar ettiğimiz oyuncularınız ile kucaklaşıyorlar. Mutlu oluyorlar. Sizleri ekibiniz ile birlikte 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde yapacağımız gösterilerimize bekliyoruz.” Hamzaoğlu’da “onlar bizlerin kardeşleri yavruları. Bizlerde onları kucaklamaktan mutlu oluyoruz. Çok önemli bir program değişikliği olmazsa gecenize katılmak istiyoruz.” Dedi.