Spor Toto Süper Lig'de, deplasmanda Torku Konyaspor ile karşılaşacak Akhisar Belediyespor bu karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.  Ege temsilcisi, pazar günü deplasmanda oynayacağı Torku Konyaspor maçı için ilk çalışmasını teknik direktör Roberto Carlos yönetiminde Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde yaptı.  

Kadro dışı bırakılan Gekas'ın katılmadığı antrenmanda, sakatlığı bulunan Custodio fizyoterapist eşliğinde çalıştı.  Akhisar Belediyespor, yarın yapacağı antrenmanla Torku Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.

Takım ile ilgili değerlendirmelerde bulunan teknik direktör Roberto Carlos; “Kendi düşüncelerim Mersin maçında takımım çok iyi oyun oynadı. Deplasmanda olmamıza rağmen sahada kazanmak isteyen bir takım vardı. Önümüzdeki Torku Konyaspor maçında amacımız kazanmak için sahaya çıkmak, kazandığımız takdirde Akhisar Belediyespor’u daha üst sıralara taşımak olacak. 

Bilal’in eksikliği ile ilgili ise Carlos; “Bilal takımın en iyi oyuncularından biri bu maçta oynayamayacak. Ama onun yerini doldurabilecek kaliteli oyuncularımız var. Elimizden gelen en iyi şekilde en iyi performansı göstereceğiz.”dedi.