Akhsiarpress.com - Spor Toto Süper Ligin ilk yarısına bir maç eksik giren Akhisar Belediyespor’un 27 Aralık günü Antalya’da kamp için toplanacağı açıklandı.

Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar yaptığı açıklamada; “Ligin ilk yarısına bir maç eksiği ile girdik. Takımımız şuan 27 Aralık’a kadar izinli, daha sonra Antalya’da kamp için toplanacak. 9 Ocak’ta oynayacağımız Medical Park Antalya maçı için hazırlıklarımız 7 Ocak 2013 günü Akhisar’da da devam edecek. Bu maçta yeni transfer edeceğimiz futbolcularımız oynayamıyor. İlk yarıda takımımızda tescilli olan futbolcularımız forma giyebilecek.” Diye ifade etti.

Geçtiğimiz Orduspor maçı öncesi yönetim ile teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’ un toplantı yaptığını belirten Acar; “Yönetimimiz hocamızla iyi geçen bir toplantı gerçekleştirdi. Hamza hocamız bize ilk yarıda yollarımızı ayıracağımız ve kendisiyle irtibata geçen futbolcuların listesini verdi. Bu listeleri de önümüzdeki hafta yapacağımız toplantı sonrası açıklayacağız. Hamza hocamızın ifade ettiğine göre Süper Lig’de takımından ayrılmış Akhisar Belediyespor’da forma giymek isteyen futbolcuların olduğunu belirtti. Önümüzdeki günler de o futbolcularla da yönetim olarak temasa geçilecek.” Dedi.