Akhisarpress.com - Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Akhisar Belediyespor’un basın sözcüsü İbrahim Evren Acar, kendi sahalarında aldıkları ikinci galibiyetten memnun olduklarını ifade etti.

Geçen hafta Gençlerbirliği deplasmanında kaybettiğimiz bir 3 puan vardı. Bu hafta ise 4 büyük takımlardan Trabzonspor’u kendi sahamızda konuk ettik ve iyi bir futbol ile 3 puanı almayı başardık. Futbolcularımızın sahaya yansıttıkları başarılı futbol bize güven verdi. Özellikle de taraftarlarımızı 90 dakika bizi destekledikleri için teşekkür ediyoruz. Trabzonspor taraftarının da maçtan sonra Akhisar Belediyespor’u alkışlaması Türkiye’de fair play adına örnek olduğunu düşünüyoruz.

Takımın Milli maç arası nedeniyle 5 Eylül Perşembe günü toplanacağını belirten Acar; “Önümüzdeki Milli maç arası nedeniyle, takımımız Perşembe günü top başı yapacak. Teknik direktörümüz Hamza Hamzaoğlu’nun Milli Takım Yardımcılığı görevi var. Bu nedenle futbolcularımız Kayseri Erciyes maçına yardımcı antrenörlerimizle birlikte çalışacaklar.”