Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor’da basın sözcüsü İbrahim Evren Acar, Beşiktaş maçının ardından yapılan yorumlardan rahatsız olduklarını belirtti.

Basın sözcüsü İbrahim Evren Acar, “Biz bütün takımların karşısına çıktığımız gibi Beşiktaş maçına da aynı şekilde çıktık. Ancak maçtan sonra yapılan “Galatasaray karşısında neden böyle isteyerek ve hırslı oynamadınız” şeklindeki  yorumlar bizi oldukça rahatsız etti.  Biz bütün takımların karşısına aynı kazanma içgüdüsü ve arzusuyla çıkıyoruz. Dolayısıyla Akhisar Belediyespor’a yapılan bu tür çirkin yorumları ve ithamları kınıyoruz.” İfadelerini kullandı.

Kalan maçlarda toplayabildikleri kadar puanları toplayıp ligi iyi bir yerde bitirmek istediklerini söyleyen  Acar,  “Zorlu bir Beşiktaş maçını geride bıraktık. Bu maçtan 1 puan almayı başardık. Önümüzde yine çok zorlu geçeceğini düşündüğümüz bir Çaykur Rizespor maçı var. Bu maçtan ve diğer maçlardan da toplayabildiğimiz kadar puanları toplayıp ligi iyi bir yerde bitirmek istiyoruz.” Dedi

Beşiktaş maçının ardından ara vermeden çalışmalara başlayan Akhisar Belediyespor, Yılmaz Atabarut tesislerinde Teknik Direktör Roberto Carlos yönetiminde bu maçın hazırlıklarına devam ediyor.

18 Mayıs Pazartesi günü Çaykur Rizespor’a konuk olacak yeşil siyahlı takımda kart cezalısı Güray Vural forma giyemeyecek. Sakatlığı nedeni ile antrenmanda takımdan ayrı, fizyoterapist eşliğinde düz koşu yapan Waz Te’nin ise Çaykur Rizespor maçında forma giyme ihtimalinin düşük olduğu belirtildi.