Geçtiğimiz hafta İstanbul’da Galatasaray’a konuk olan ve 2-1 mağlup olan Akhisar Belediyespor  Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına başladı.

Kendi evinde oynayacağı maçı kazanarak kötü gidişe son vermek istediklerini belirten Akhisar Belediyespor’un tecrübeli file bekçisi Oğuz Dağlaroğlu: "İyi bir şekilde maça hazırlanıp, haftalar sonra üç puanla buluşmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Spor Toto Süper Lig'de cumartesi günü Gençlerbirliği'ni konuk edecek Akhisar Belediyespor, bu maçın hazırlıklarına başladı.Akhisar Belediyesporlu oyuncular, 2 günlük iznin ardından Gençlerbirliği maçı için ilk çalışmasını Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde yaptı. Teknik direktör Mustafa Reşit Akçay yönetimindeki antrenmana izinli olan Bilal Kısa, Uğur Demirok ve Taşkın Çalış katılmadı. Kaleci Oğuz Dağlaroğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Galatasaray karşısında özellikle ikinci yarıda daha iyi bir oyun oynamalarına rağmen müsabakayı kaybettiklerini söyledi. Galatasaray'ın istekli bir oyun ortaya koyduğunu vurgulayan Oğuz, şunları kaydetti: "Maçlar bitmiyor, şimdi önümüzde Gençlerbirliği maçı var. En iyi şekilde bu maça hazırlanıp, haftalar sonra üç puanla buluşmak istiyoruz. Bunu da başaracağımıza inanıyorum. Üzerimizdeki şanssızlığı bu maçla kıracağımızı düşünüyorum. Gençlerbirliği maçı daha da önem kazandı. Alt sıralara düşmek istemiyoruz. İnşallah bir an önce üst sıraları tekrar zorlayacağız." Dedi.

Kart Başına 50 Bin TL

Antrenman öncesi futbolcular ile konuşan Teknik Direktör Rıza Akçay futbolcularını kart görme konusunda uyardı. Bundan sonra sarı kart gören oyuncuların 50 bin TL ile cezalandırılacağını söyleyen Akçay, hakem ile gereksiz diyolog kurulmasını da istemediğini belirtti.