Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Akhisar Belediyespor, 12 Nisan Cumartesi günü saat 16.00’da konuk olacağı Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarına Yılmaz Atabarut Tesislerinde başladı. Eksik cezalı futbolcu bulunmazken hafif ağrıları bulunan Çağdaş Atan ve Wato Kuate takımdan ayı düz koşu yaptı.

Daha 6 tane çok riskli maçları olduğunu ifade eden Akhisar Belediyespor teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, basın mensuplarına yaptığı açıklamada; “Karşılaşacağımız her takımın ama düşmeye ama UEFA’ya şansı var. En zor maçlardan biri ise bu haftaki Kardemir Karabükspor deplasmanıdır. Haftalardır kötü sonuç alıyoruz ama bunun yanında da kötü de oynuyoruz. Fakat son maçta her ne kadar galip gelemesek de oyun olarak biraz eski günlerimize biraz olsun dönmüş bulunuyoruz ve bu da beni mutlu etti. İnşallah bundan sonraki maçlarda da daha iyisini yaparız” dedi.

Diğer yandan sakatlığı dolayısıyla uzun zamandır forma giyemeyen Bilal Kısa, bugün takım ile birlikte çalışmalara başladı. Bilal Kısa’nın takım için önemli bir oyuncu olduğunu belirten Hamzaoğlu, Kardemir Karabük maçına yetiştirmek için ellerinden gelen gayreti sarf ettiklerini söyledi.