Akhisarpress.com - Spor Toto Süper Lig’in 27.haftasında deplasmanda Fenerbahçe’ye konuk olacak Akhisar Belediyespor’da 4 gün iznin ardından teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde hazırlıklar başladı.

Akhisar Belediyespor’un kaptanı Emrah Eren’in antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada ligdeki durumlarının sıkıntılı olduğunu ve Fenerbahçe maçında puan veya puanlara ihtiyaçları olduğunu söyledi.

Eren; “Akhisarspor’un bundan sonra oynadığı tüm maçlarda hedef galibiyet olacak. Acil üç puanlara ihtiyacımız var. Önümüzdeki maçlarda Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor gibi takımlarla oynayacağız. O maçlara da üç puan için çıkıyoruz ama alınacak bir puan bile bizim için mutluluk ve motivasyon olacaktır. Özellikle diğer maçlarda hedefimiz galibiyet olacak.

Fenerbahçe maçı için, “böyle maçların motivasyonu çok farklı olur” diyen Eren; “Sezonun ilk yarısında Türk Telekom Arena’da Galatasaray’ın karşısına çıkarken, onların bizden farkı olmadığını biliyorduk, ancak bazı arkadaşlarımız o havayı yakalayamamış olduğu için kötü göründük. Yavaş yavaş o motivasyonu tüm takımımız yakaladı ve büyük takımlara karşı çok iyi oynadık. Fenerbahçe maçı bizim için çok ayrı motivasyonlu maç olacak. Moralliyiz, puana ihtiyacımız var, Fenerbahçe’ye karşı Kadıköy’de oynayacağız. Futbolcular için bunlar iyi şanslar, güzel atmosferler bunu en iyi şekilde değerlendireceğimize inanıyorum.
35 yaşındaki tecrübeli futbolcu, 18 yıllık profesyonel futbol hayatında tüm tecrübelerini takım arkadaşlarına aktardığını ifade eden Eren; “Elimden ne geliyorsa, saha içinde dışında ahlaki konularda doğru bildiğimiz her şeyi arkadaşlarımıza aktarmaya çalışıyorum. İnşallah buda bize saha içersinde Akhisar Belediyespor’a artı olarak geri döner” diye konuştu.

Akhisar Belediyespor’un golcü oyuncusu Gekas’ın Yunan Milli takımında, Sani’nin apandis ameliyatı olması ve Sertan Vardar’ın izinli olması nedeniyle antrenmana katılmadı.