VİDEO HABER - Spor Toto Süper Lig’de geçtiğimiz hafta Beşiktaş deplasmanında 3-0 ağır bir darbe alan Akhisar Belediyespor Cumartesi günü saat 19.00’da kendi sahasında Çaykur Rizespor’u konuk edecek. Bu maçın hazırlıklarına Yılmaz Atabarut Tesislerinde teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde başladı.

Kötü bir maç oynadık sahada kimliğinden uzak bir Akhisarspor vardı. Ancak geride kaldı. Önümüzde oynayacağımız maçlar var. En önemlisi de bu hafta oynayacağımız maç. En iyi şekilde ona hazırlanacağız.

İstanbul’da oynadığı maçlarda farklı yenildikleri hatırlatıldığında Hamzaoğlu; “Şuana kadar deplasmanda 4 büyüklerle oynadığımız maçlarda hep farklı yeniliyoruz. Oradaki atmosfer takımı etkiliyor olabilir. Bu takımın havasını deplasmanda belki de taşıyamıyoruz. Yada kendi oyun anlayışımızdan vazgeçip deplasmanda bütün savunmacıları oynatmak lazım. Oda bizi ne kadar tatmin eder onu da siz düşünün. Deplasmanda özellikle büyük takımlara karşı daha mücadeleci olmamız lazım. Daha kendi kişiliğimizi ortaya koymamız lazım. Oyun karakterimizden bahsediyorum.

Maça başlar başlamaz yediğimiz goller, biraz oyuncularımızın direncini kırıyor olabilir. Bizim direncimizi maça olan inancımızı zedeliyor olabilir. Ama sonuçta daha 8 tane maçımız var önemli olan onları iyi adapte olabilmek. Amacımız ligin sonunda iyi bir yerlerde olabilmek.

Bilal’in eksikliği aşikar

Bilal’den Allah razı olsun, bizim yükümüzü önemli ölçüde kaldırıyormuş. Bizde öndeki oyuncularımızın aktif oynamasında önemli rolü olduğunu bir kez daha anladık. Zaten bunu biliyorduk. Bir kez daha çok önemli bir şekilde anlamış olduk. İnşallah bir an önce sağlığına kavuşur ve takıma geri döner. Bilal yoksa her maç yenilecek miyiz, hayır mutlaka onun görevini üstlenecek bir oyuncumuz olacaktır. Bunun çözümünü bulacak olan da bizleriz.

Çaykur Rize maçı ile ilgili de takımda ufak tefek sakatlığı olanlar olduğunu belirten Hamzaoğlu; “Çağdaş’ın cezası bitti. Başka cezalı ve sakat durumda oyuncumuz bulunmuyor. Bu maça elimizden gelen en iyi kadro ile çıkmaya çalışacağız.” Dedi.