Zorlu İstanbul deplasmanı öncesi Yılmaz Atabarut Tesisleri’nde çalışmalara başlayan Ege temsilcisi, Beşiktaş karşısında galibiyet arıyor. Teknik Direktör Hamzaoğlu nezaretinde teknik çalışmalara devam eden yeşil-siyahlılarda sakatlığını atlatan Bilal Kısa sevinci yaşanıyor. Bilal’in takımdaki yerinin ayrı olduğunu belirten tecrübeli hoca; “Herkesin yeteneği farklı fakat Bilal kadar iyi pas atan oyuncumuz yok” dedi.

Süper Toto Süper Lig’de geçtiğimiz hafta Antalyaspor’dan 1 puan alan Ege temsilcisi AkhisarBelediyespor, bu hafta Beşiktaş’a konuk oluyor. 36 puanla Süper Lig’in 7. sırasında bulunanyeşil-siyahlılar, Beşiktaş’ı evinde yenerek Avrupa’ya gitmenin hesaplarını yapıyor.

Zorlu İstanbul deplasmanı öncesi Yılmaz Atabarut Tesisleri’nde çalışmalara başlayan Ege temsilcisi, Beşiktaş karşısında galibiyet arıyor. Teknik Direktör Hamzaoğlu nezaretinde teknik çalışmalara devam eden yeşil-siyahlılarda sakatlığını atlatan Bilal Kısa sevinci yaşanıyor.

HAMZAOĞLU, “BİLAL KADAR İYİ PAS ATAN OYUNCUMUZ YOK”

Bu hafta Beşiktaş ile oynayacak olan Akhisarspor sahayaeksiksiz olarak çıkıyor. Hamza Hamzaoğlu, “Bilal’in yokluğu Akhisarspor’da gerek hücumda gerek gol şansı bulmamızda gerekse paslarda kendini belli ediyor” diye konuştu. Bunun yanı sıra Bilal ile ilgili “Herkesin yeteneği farklı fakat Bilal kadar iyi pas atan oyuncumuz yok” dedi.

NIASSE’Yİ HIRS BASTI

Yeşil-siyahlıların Mehmet Akyüz ile birlikte en önemli gol ayağı olan OmmarNıasse’yi de hırs bastı. Takımla birlikte çalışan genç golcü, bu hafta sonu oynanacak Beşiktaş maçında en az iki gol atarak gol krallığında üst sıralara çıkmak istiyor. Hamzaoğlu’nun direktiflerini harfiyen yerine getiren Senegalli golcü, “Beşiktaş karşısında galip gelerek ligdeki yerimizi sağlamlaştırmak istiyoruz. Biz üç büyükler karşısında çok daha iyi oynuyoruz. Beşiktaş karşında da galip gelerek üç puanı almak istiyoruz” dedi.

AKYÜZ KLASINI KONUŞTURACAK

Son haftaların formda ismi Mehmet Akyüz’de eski takımına karşı oynayacak olmanın heyecanını yaşıyor. Tecrübeli oyuncu; “Eski takımıma karşı bir kez daha sahaya çıkacak olmanın heyecanını yaşıyorum. Ancak Akhisarsopr forması altında Beşiktaş’a atacağım gol yada gollerle taraftarlarımıza bayram havası yaşatmak istiyorum. Beşiktaş’ı daha önce yenmiştik şimdi de yeneriz” diye iddialı konuştu