Akhisarpress.com - Spor Toto Süper Lig’in 32. Haftasında deplasmanda 5 Mayıs Pazar günü saat 20.00’de Medical Park Antalyaspor’a konuk olacak Akhisar Belediyespor’da hazırlıklar başladı.


Yılmaz Atabarut tesislerinde teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’ndan yoksun başlayan hazırlıklar yardımcı antrenör Yıldırım Uran’ın yönetiminde devam etti. Özel işleri nedeniyle İstanbul’da bulunan Hamzaoğlu’nun yarınki antrenmana katılacağı öğrenildi.


Tüm futbolcuların katıldığı 1 buçuk saat süren antrenmanda ısınma hareketleri, taktik çalışması ve kısa pas çalışıldı. Takımda herhangi sakat ve cezalı durumda bulunan oyuncu bulunmadığı öğrenildi.


Uran, Akhisarpress.com muhabirine antrenman öncesi yaptığı açıklamada; “Biz daha öncede söylediğimiz gibi başka takımların durumlarına bakmadan, kendi çizgimizde ilerleyeceğiz. Kulaklarımızı tıkayıp gözlerimizi kapatarak kalan son 3 maçımıza kazanmak için çıkacağız. Önümüzde zorlu bir Antalya maçı var, bu maçta puan almak için sahaya çıkacağız. Bu son 3 haftada puanları toplayıp ligde kalıcı olacağız.” Diye konuştu.