Akhisarpress.com/ÖZEL - Akhisar Belediyespor’da iç transfer görüşmelerinde pürüzler çıkarken, başkan ve yönetim kurulundan yapılması beklenen açıklamalarda ertelendi.

Akhisar’da iki sezondur arkadaşları ile uyum içinde çok iyi günler geçirdiğini, gerçek dostluklar edindiğini, Kulüp yönetimin diğer takımlara tarafından örnek alınması gerektiğini, “Kaleci Oğuz’da problem çıktı.” Haberlerinin basında çıkması üzerini görüşlerini açıklayan Oğuz Dağlaroğlu, “Her şey para değil. Başkan ve yönetim kurulumuz ben ve 5 arkadaşıma tekliflerini sundular. Ben şahsım adına konuşursam, benim mukavelem sona erdi. Tekrar mukavele için masaya oturacağız. Profesyonel oyuncuyum. Karşılıklı fedakarlıklarla tekrar çok sevdiğim Akhisar’da futbol hayatıma devam etmek istiyorum.” Dedi.

Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar’da Akhisar Press'e yaptığı açıklamada, Teknik ekibin verdiği rapor doğrultusunda kadroda kalması istenen oyuncularla tek tek görüştüklerini belirterek, “Büyük ölçüde mesafe aldık. Oyuncularımıza tekliflerimizi verdik. Kaptan Emrah, Kaleci Oğuz, Merter, Emin, Bilal ve Kenan’ dan haber bekliyoruz. Önümüzdeki 3-5 gün içinde sonuca ulaşacağımızı tahmin ediyoruz. Bu yüzden iç transfer için yapacağımız açıklamada ertelendi. En geç hafta sonunu kadar sonuç alarak kamu oyunu geniş açıklama yapacağız.” Dedi.