Akhisar Belediyespor teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, yapacakları transferlerle takımın kalitesini artırmayı hedeflediklerini söyledi.

Kadroyu koruyup 4 ya da 5 takviye planladığını dile getiren teknik adam, mevkiye göre oyuncu almayacaklarını belirtti, "Alacağımız futbolcunun mevkisi değil, takıma yapacağı katkı önemli. Örneğin, elimizde Gekas gibi kaliteli bir golcü var. Ama ondan daha iyisini bulursak, transfer ederiz" dedi.

Mevcut kadrodan 6-7 oyuncuyla yolları ayıracaklarını, bu isimlerin hafta sonuna kadar netlik kazanacağını sözlerine ekleyen Hamzaoğlu şöyle devam etti:

"Bizde forma şansı bulamayan arkadaşların oynayabilecekleri kulüplere gitmeleri için önlerini açacağız. Yönetim, kalacak oyuncuların tümüyle masaya oturup görüşecek ve sözleşmelerini yenileyecek. Önümüzdeki sezon mukavelesi biten oyuncu olmayacak. Futbolcunun kendisini o kulübe ait hissetmesi için uzun süreli mukaveleden yanayım."

Diğer yandan Akhisar Belediyespor ile yollarını ayıracak futbolcular şu şekilde olduğu yönünde, Hakan Ateş, Gökhan Dinçer, Sani, Lima ve Severin Bikoko