Mustafa ÖZDEMİR - Adıyaman’da faaliyet gösteren Çınarspor Kulübü öğrencileri toplam 25 minik futbolcu ile “Spor Kardeşliktir Projesi” kapsamında Akhisar Belediyespor’un konuğu oldu.

Akhisar Belediyespor’un bu akşam saat 20.00’de Manisa 19 Mayıs Stadında oynayacağı Galatasaray maçı öncesi Çınarspor Kulübü öğrencilerinin sahada seremoni yapacağını ifade eden proje koordinatörü Cenk Yağcı yaptığı açıklamada; “Spor Kardeşliktir Projesi kapsamında ilk olarak bir buçuk yıl önce Galatasaray ve Beşiktaş takımlarını ziyaretlerde bulunmuştuk. Bu sene de Akhisar Belediyespor’un konuğu olduk. Minik futbolcularımız Akhisar Belediyespor’un bu akşam karşılaşacağı Galatasaray maçı öncesi seremoni yaparak sporun dostluk ve kardeşlik olduğunu vurgulayacaklar. 2000 ve 2001 doğumlu minik oyuncularımız Cumartesi ve Pazar günüde Akhisar Belediyespor’un alt yapı takımlarıyla da dostluk maçları düzenleyecekler.” diye ifade etti.
Adıyaman’dan gelen misafirleri makamında ağırlayan Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı; “Adıyamanlı kardeşlerimizi burada misafir etmekten büyük mutluluk duyduk. Sporun kardeşlik ve barış için var olduğunu hiçbir zaman unutmamamız gerekir. Galatasaray maçı öncesinde bizleri yalnız bırakmayıp destekledikleri içinde kendilerine ayrıca teşekkür ediyoruz. “ dedi.

Misafirlere daha sonra Ramiz Park'ta köfte ikram edildi.

Ziyaretlere Çınarspor Kulüp Başkanı Hasan Akbaş ve Antrenör Durmuş Küzük ve Mehmet Güneş katıldı.