Akhisarpress.com - Spor Toto Süper Lig’de ikinci sezonunu geçirecek olan Akhisar Belediyespor, bugün Yılmaz Atabarut Tesislerinde top başı yaptı.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun yönetiminde toplanan takımda iç transferde halen anlaşmaya varılamayan Gekas ve Emrah katılmazken, izinleri devam eden kaleci Oğuz, Bruno ve Luciano’nun yarın katılacağı bildirildi.

İç transferde büyük ölçüde kadrolarını koruduklarını ifade eden teknik direktör Hamza Hamzaoğlu basın mensuplarına yaptığı açıklamada, bugün çalışmalarımıza tesislerimizde başladık. Emrah ve Oğuz’un yarın aramıza katılacaklar. Anlaşmada bir pürüz çıkacağını sanmıyorum. Gekas’tan haber bekliyoruz diye konuştu.

Gazetecilerin kulüp başkanı Hüseyin Eryüksel’in “Gekas’a 24 saat içinde gelmezse belirlediğimiz bir fiyatı getirsin bonservisini alsın” açıklamasını hatırlatması üzerine, o tabiî ki yönetimin tasarrufudur, benim şahsen Gekas ile bir temasım olmadı haber bekliyoruz diye ifade etti.

Yönetimin Mehmet Akyüz ile masada olduğunu ve takımda kendisini görmek istediğini belirten Hamzaoğlu, kendisi yıllardan beri takip ettiğim bir futbolcu, eğer anlaşabilirsek takımda görmek istiyorum. Şuan itibariyle 4-5 futbolcu ile görüşmekteyiz. Diğer transferlerimizle ilgili önümüzdeki hafta her şey netleşecek diye konuştu.

Diğer yandan Akhisar Belediyespor, Akhisar’da 13 günlük bir çalışmanın ardından 15-29 Temmuz tarihlerinde Almanya’nın Oberstaufen kentinde 14 günlük kamp yapacak. Burada Basel, Freiburg ve 2 takımla daha hazırlık karşılaşması düzenleyecek.