Akhisarpress.com - Akhisar Belediyespor Güreş takımı 8-18 Temmuz 2013 tarihleri arasında Rusya’da yapılacak olan Üniversite Olimpiyatlarına 2 sporcu gönderiyor.

55 kilogramda Ferhat Tekin, 66 kilogram’da Muhammet Kocatınaz’ın katılacağı ve ülkemizi temsil edecekleri Olimpiyatların yanı sıra, minik yıldızlar kategorisinden de Akhisar Belediyesporlu . 54 kilogramda Ali Akıtan, 58 kilogramda Emircan Demirer, 46 kilogramda Enes Fırat Bayrak, 76 kilogramda Ali Cengiz katılacak.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Akhisar Beldiyespor Güreş Takımı Hocası İsmail Göze, “güreşteki bu başarıların artarak devam edeceğini, burada da Belediye ve Akhisar Belediyespor’un büyük desteklerini olduğunu bildirdi. Göze “Türkiye Güreş Federasyonunun başkanlığında Hamza Yerlikaya’nın gelmesi ve bu yönetimde Belediye Başkan yardımcımız Latif Çakmak’ın da görev alması Türk güreşini eski özlenen günlerine kavuşturacağını söyleyen İsmail Göze klüp olarak asıl hedeflerinin Eylül ayında yapılacak olan Türkiye Güreş 1. Ligi müsabakalarında ilk dördün içinde olmak” diye konuştu.