Akhisarpress.com - Spor malzemeleri için Samuray Spor firması ile 2013-2014 / 2014-2015 sezonları için 2 yıllık anlaşmaya varıldı. Yeşil siyahlı kulüpten yapılan açıklamada, geçtiğimiz 2 sezonda Samuray Spor ile çözüm ortaklığımız çok iyi geçti. Önümüzdeki 2 sezonda Samuray Spor ile Puma markası için anlaştık.

Kulüp Başkanımız Hüseyin ERYÜKSEL ile Samuray Spor yönetim kurulu başkan vekili Fatih Yoldaş konuyla ilgili değerlendirmelerine yer verildi.

Hüseyin ERYÜKSEL Samuray Spor Puma takım sporları ile yapılan anlaşmayı duyurmaktan büyük memnuniyet duyduğunu kaydederek, inanıyorum ki Puma ile başarılarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Anlaşma kulübümüz adına hem de Samuray Spor ailesine hayırlı olsun dedi.

Samuray Spor adına Fatih Yoldaş ve H.ibrahim Özkan ise sportif başarılarının yanı sıra Fair Play olarak Türkiye ye kendini ispatlamış olan Akhisar Spor la birlikteliğimize 2 yıl daha devam etmekten mutlu olduklarını açıkladılar.Beraber çalışacağımız süre içinde Samuray Spor olarak kulübümüze hizmet vermekten mutluluk duyacaklarını açıkladılar.