Spor Toto Süper Lig’in 17. Haftasında Akhisar Belediyespor kendi sahasında Orduspor’u konuk ediyor. Maçın ilk yarısında iki takımında etkili pozisyonları olmasına rağmen gol olmadı.

Akhisar Belediyespor: 0

Orduspor: 0

Stat: Manisa 19 Mayıs

Saat: 20:00

Hakemler: Hüseyin Göçek, Baki Tuncay Akkın, Adil Sinem

Akhisar Belediyespor: Oğuz, Serkan, Uğur, Çağdaş, Emrah, Merter, Mustafa (Dk. 79 Sani), Emin, Sertan (Dk. 79 Ahmet), Kenan, Bruno

Teknik Direktör: Hamza Hamzaoğlu

Orduspor: Fornezzi, Şamil, Ali, Stancu, Hasan, Nizamettin, Agustin (Dk. Monje), Miguel, Umbides, İbrahim, Ferhat

Teknik Direktör: Hector Raul Cuper

Sarı Kart: Dk. 5 Agustin Dk. 70 Miguel, (Orduspor), Dk. 71 Serkan (Akhisarspor)

Kırmızı Kart:

Goller:

MAÇTAN DAKİKALAR

01: Akhisar Belediyespor maça başladı.
12: Orduspor’da orta sahadan gelen bir atak ile Umbides sol köşeden direk kaleye yerden vurdu, ancak Oğuz topu kontrol etmeyi başardı.
18: Orduspor bu dakikalarda sık sık tehlikeli pozisyonlar üretmeye devam ediyor. Umbides orta sahadan Sertan’ın kritik hatası sonucu topu kazanarak, en dibe kadar iniyor. Ceza sahası içinde bulunan Stancu’ya yerden pas gönderdi, Stancu gelişine kaleye vurdu Oğuz topu kontrol etti.
22: Akhisar Belediyespor Sertan’ın kullandığı kornerde geriye düşen topu Emin direk kaleye vurdu, ancak top az farkla dışarıya gidiyor.
28: Akhisar Belediyespor’da Kenan topu ortasahada kazandı, tek başına rakip ceza sahasına kadar ileledi direk kaleye sert bir şut vurdu, kaleci topu kontrol edemedi ancak kendi oyuncusunun önüne bıraktı.
36: Akhisar Belediyespor’da Bruno, Sertan verkaç yaparak Sertan direk kaleye vurdu, kaleci Fornezzi elinden kaçırdığı topa Kenan yetişemedi ve kaleci ikinci hamlesinde topa hakim olmayı başardı..
40: Akhisar Belediyespor Çağdaş ile yaklaşık 25 metreden kullandığı serbest vuruş barajdan döndü.
44 : Orduspor’da Şamil’in ceza sahası dışına pasında Uğur’den seken top Nizamettin’in önünde kaldı. Nizamettin yerden sağ köşeye vurdu top az farkla dışarı çıkıyor.
45: Maçın hakemi ilk yarıyı bitiriyor.

İKİNCİ YARI

46: Orduspor ikinci yarıya başladı.
60: Akhisar Belediyespor’da Merter’in sağ kanattan gönderdiği ortayı Bruno kontrol etti. Bruno kaleciyle karşı karşıya olduğu pozisyonda topa vuramadı ve net pozisyonu değerlendiremeyerek savunma tarafından top uzaklaştırıldı.
70: Akhisar Belediyespor’da Kenan ile sol kanattan ilerledi, Bruno’un tam önüne bir orta açtı, Bruno topa ayağını uzattı ancak topa dokunamadı. Top sağ direğe çarparak dışarıya çıktı.
72: Orduspor’da oyuna sonradan dahil olan Monje, Akhisar Belediyespor savunma oyuncusu Serkan ile çarpışması sonucu alnında 4 santimlik bir açılma meydana geldi. Ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Pozisyon sonucu Serkan sarı kart gördü.