Medyada neredeyse her gün Akhisar Belediyespor’un savunmadaki başarılı Oyuncusu Uğur Demirok için  özellikle 4 büyüklerin transfer listesinde bulunması üzerine  menajeri  Uğur Avadan’ın “Uğur’un artık büyük takımda oynamasını istiyoruz. Bizim arzumuz bu yönde.” Açıklaması üzerine Akhisar Belediyespor basın sözcüsü  İbrahim Evren Acar,“Uygun bir teklif gelirse Uğur’u satabiliriz.” Dedi.

Uğur Demirok’un menajeri Uğur Avadan’ın,”Uğur’un sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor. 4 büyükler, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor ile birlikte  Bursaspor ve Kasımpaşa’nın Uğur’u istediğine  dair haberler çıkıyor. Bizimle bağlantıya geçenlerde oldu. Tabi ki Akhisar’la da görüşmeleri lazım.” Sözlerini okuduklarını söyleyen basın sözcüsü İbrahim Evren Acar, “Uğur Demirok’un sezon sonuna kadar bizimle sözleşmesi var. Kulübümüze bu güne kadar hiçbir kulüp ciddi bir şekilde başvurmuş değil. Söylendiği gibi bize ciddi bir şekilde başvuru olursa, yönetim kurulu olarak değerlendirme yapar, kulübümüzün ve takımımızın menfaatini ön planda tutarak Uğur Demirok’un da görüşünü alarak satabiliriz.” 

Ligin dörtte birisini geride bıraktıklarına değinen Evren Acar, “ Bu gibi haberler özellikle futbolcuların, akılları çeliniyor. Performanslarında düşüşler oluyor. Türk futboluna önümüzdeki yıllarda hizmet edecek Uğur gibi oyunculara hepimizin sahip çıkmamız gerektiğine inan bir kulübüz.” Dedi.