Spor Toto Süper Lig’in tek Ege temsilcisi olan Akhisar Belediyespor yarın kendi evinde oynayacağı Eskişehirspor maçı öncesi, Türkiye’nin önde gelen Tavuk firması ve Akhisarspor’un forma sponsoru olan Keskinoğlu’nun misafiri oldu.

Tavuk Restoranda verilen moral yemeğinde Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Akhisarspor Kulüp Başkanı Hüseyin Eryüksel, Kulüp yöneticileri, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, yardımcı antrenörler ve futbolcular katıldı. Yemekte Keskinoğlu ailesi adına takımı İsmail Keskinoğlu karşıladı.

Verilen moral yemeği ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan tecrübeli oyuncu Çağdaş Atan, hedeflerinin 3 puan olduğunu vurgulayarak şunları kaydetti; “şu anki hedefimiz en kısa şekilde 3 puan almak. Biraz galibiyeti özledik, 5 hafta oldu. Bence bir anormal geçen hafta ki kaybetmemiz olarak söyleyebilirim. İlk yarı iyi oynadığımız bir maçı ikinci yarı kolay yediğimiz goller ile verdik maalesef. Yarın bizim için çok önemli, kazanmak istiyoruz. Kazanıp önce 39 puan yapıp ondan sonra diğer maçların sonuçlarına göre kendimize belli bir hedef belirleriz. Ligde kalmayı mı garantiledik yoksa Avrupa Şampiyonasına gitme şansı olur mu olmaz mı bilmiyorum. Sadece şuanda tek hedefimiz var o da yarın ki maçı kazanmak. Son 7 haftalık lig periyodunu değerlendiren Çağdaş Atan; “son 7 haftada Galatasaray ve Beşiktaş gibi büyük kulüplere yenildik. Bunlara yenilmek anormal değil sadece biraz kötü oyun veya kolay mağlup olmak insanları üzmüştür. Onun dışında ben anormal sonuç bir tek burada Çaykur Rizespor’a mağlup olmamızdı. Tabiki insanlar veya Akhisar halkı bir hedefe doğru yürürken heveslendiler. Biz de heveslenmiştik, ama maalesef gerçekleşmedi. Geçen sene lige kaldık, bu sene iyi bir pozisyondayız. Böyle de ligi bitirsek Akhisar için iyi sonuç ve iyi bir derecedir. O yüzden herkes sabırlı olsun, ligin bitmesine daha 7 hafta var. Eğer bu 7 maçın 3 bay 4 tanesini kazanabilirsek yine ligi ilk 8 veya ilk 10 içerisinde bitiririz. Takım içerisindeki motivasyona da değinen Çağdaş Atan; “Tabiki son haftalardaki düşüşten dolayı biraz üzüldük ve morallerimiz de bozuldu. Ama şuan tekrar bir kenetlenme yaşıyoruz, arkadaşlığımız her zaman çok iyi, o zaten bozulursa biz biteriz. O yüzden buna da izin vermeyiz bizler takımın abileri ve kaptanları olarak. Şuan herşey yolunda ihtiyacımız olan şey sadece 3 puan” dedi.