Haber Merkezi

 

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Akhisar Belediyespor 3. etap kamp çalışmaları için bugün Almanya'ya hareket ediyor. 13 gün sürecek olan kamp çalışmaları için Ege temsilcisi bugün İstanbul'da toplanıp Bad Kohlgrup kentine gidecek. 


Almanya kampı öncesi konuşan Akhisar Belediyespor Basın sözcüsü İbrahim Evren Acar, "Teknik heyetimiz bugün Almanya'nın Bad Kohlgrup kentine hareket ediyor. Üçüncü etap kamp çalışmalarında en az 4 hazırlık maçı yapacağız. Şuana kadar tarihi belli olan Gaziantepspor ile 4 Ağustos günü hazırlık maçı yapacağız. Diğer hazırlık maçlarımız tam olarak belli değil daha iyi takımlar bulursak diğer hazırlık maçlarında değişiklik yapabiliriz. Teknik heyetimizin kamp sırasında veya kamp sonrasına belirleyeceği rapor dahilince transfer çalışmalarımız devam edecektir" dedi. 


"HEDEFİMİZ OYUNCULARIMIZIN YURT DIŞI DENEYİMİNİ ARTTIRMAK" 


Son çalışmanın ardından konuşan başarılı teknik adam Hamza Hamzaoğlu ise, "Tesislerde yapılan çalışmalarımızı tamamladık ve artık hazırlık maçları safhasına geldik. Almanya'daki kamp hedefimiz oyuncularımızın yurt dışı deneyimini arttırmak ve maç sayısını yüksek tutmak. 13 gün çalışacağız 4 veya 5 maç yapacağız. Takımlar belli ancak daha iyi takımlar bulursak değişiklik yapacağız. Şu anda transfer düşünmüyoruz ama zaman ne gösterir bilemeyiz" diye konuştu.