Akhisarpress.com

 

2012-2013 Sezonunda Basketbol 2. liginde güçlü takımlarla  mücadele edecek olan Akhisar Belediyespor erkek basketbol takımı çalışmalarını aralıksız olarak İzmir ve Manisa’da yaptığı antrenmanlarla sürdürüyor. Akhisarlı  basketçiler iki ayrı 4’lü turnuvaya katılıyor. Eylül ayının 3-4 ve 5’inde Balıkesir’deki turnvaya, 11-12-13 eylülde  genç yaşta hayatını kaybeden İzmirli Basketbol hakemi  arda Ural adına düzenlenen ikinci 4’lü turnuvada ilk sınavlarını verecekler. 


                6 Ekim de başlayacak olan Türkiye 2. Basketbol liginde çok güçlü takımlarını bulunduğunu, 34 haftalık bir lig maratonunda çift devreli olarak , Bandırma Kırmızı, Başkent Gençlik, Best Balıkesir, Darüşşafaka, Final Gençlik, Gelişim Koleji, Genç Telekom, İstanbul Büyükşehir Belediye, İstanbulspor, İzmir Büyükşehir Belediye, Maliye Milli Piyango, Pertevniyal, Selçuk Üniversitesi, Söğütsen Seramik, Trabzonspor Basketbol, Maçkolik Com.Uşak Üniversitesi ve Vestelspor takımları mücadele edeceklerini söyleyen, 6 sezondur Akhisar’ın başında görev yapan Zafer Aktaş, “Kadromuza Vestel’den Serdar Yavuz, Gelişim Kolejinden  Emre Özpolat, 2. Amerikalı olarak Darrius Morrow ile Darüşşafaka’dan genç18 yaşındaki Berk Canan ile takviye ettik. 


Geçtiğimiz sezon sayı ve ribaunt birincisi olan Tayrone ile  Morrow ikilisinin takımımıza büyük güç katacaklarına inanıyorum. Çalışmalarımızı oyuncularımız İzmir’de oldukları için çalışmalarımızı bir aydır İzmir ve Manisa’da sürdürüyoruz. Eylül ayının ilk haftasında 3-4-5 tarihlerinde Balıkasir’de ki 4’lü turnuvada Gelişim Koleji, Vestespor ve Best Balıkesir ile karşılaşacağız. İkinci olarak ta  11-12-13 tarihlerinde İzmir Basketbol İl Temsilciliği ile Gelişim Kolejinin ortaklaşa organize ettiği genç yaşta kaybettiğimiz Basketbol hakemi Arda Ural anısına düzenlenen 4’lü turnuvada  Gelişim Koleji, Maçkolik Com. Uşak Üniversitesi, Best Balıkesir takımları ile  mücadele ederek ilk ciddi sınavımızı vermiş olacağız. İki turnuva arasında 7 Eylül günü İzmir Büyükşehirspor ile hazırlık maçını İzmir’de yapacağız. Turnuva ve hazırlık maçlarından sonra  18-19 eylül tarihlerinde Federasyon Kupasının E gurubunda Maliye Milli Piyango ve Selçuk Üniversitesi ile mücadele edeceğiz. 2 turnuva, 1 hazırlık maçı ve federasyon kupası  maçları lig için çok iyi bir hazırlık dönemi olacaktır.” dedi.