Akhisarpress.com - Mersin idmanyurdu’nun Spor Toto Süper liginden düşmesinin kesinleşmesinden ikinci ve üçüncü takım için son üç hafta adeta kabus gibi geçecek. Mersin idmanyurdu’dan sonra Puan cetvelinin son 8 sırasında bulunan takımlar içinde 15. Sırada bulunan Akhisar Belediyespor Pazar günü deplasmanda oynayacağı Antalyaspor maçı için Cumartesi günü saat 17.30 da hava yolu İzmir’den Antalya’ya gidecek.


Bir spor dergisi tarafından, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile futbolcu Kenan Özer’in ödüllendirilmesinin takımın üzerinde var olan moralini daha da arttırdığını söyleyen Akhisar Belediyespor kulübü basın sözcüsü İbrahim Evren Acar, “ Son oynadığımız dört maçta çok güçlü rakiplerle mücadele ederek 10 puan topladık. Trabzon, Kasımpaşa, Beşiktaş galibiyetlerinden sonra Bursa’dan beraberlikle döndük. Şimdi Antalya’dan da puan veya puanlarla dönmek için azimliyiz. Teknik ekip ve Tüm futbolcularımıza güvenimiz sonsuz.” Dedi.


Cumartesi günü akşamı İzmir’den hava yolu ile Antalya’ya gidecek olan Akhisar Belediyespor’de geçtiğimiz hafta hafif sakatlığı olan Merter Yüce’nin takımdaki yerini alacağı, sadece Kenan Özer’in arka adalesinde biraz çekme olduğu, maç saatine kadar hazır olacağı öğrenildi.