Akhisarpress.com - Akhisar Belediyespor Yönetimi geçtiğimiz akşam İzmir Buca Arenada ağırladığı ve 2-1 mağlup olduğu maçta Gekas'ın attığı ikinci gole itiraz olarak basın açıklaması yayınladı.

Basın açıklamasında hakemleri eleştirdiklerini ve daha dikkat etmeye davet ettiklerini belirten Akhisar Belediyespor Basın sözcüsü İbrahim Evren Acar, " Akhisar Belediyespor-Kayserispor maçındaki 2.yarı Gekas’ın sayılmayan golü nedeniyle hakemlerin kararını çok yanlış buluyoruz ve daha dikkatli olmaya davet ediyoruz. Maçın sonucunu etkileyen talihsiz bir karar oldu. Bu hataların tekrar etmemesini futbolumuzun ve hakem camiamızın güvenilir geleceği açısından temenni ediyoruz.
Ayrıca bugün itibarıyla söylentiden ibaret olan Hamza Hocamızla yollarımızın ayrıldığı yönündeki yanlış beyanları duymuş bulunmaktayız. Hocamızın maçtan sonra yaptığı açıklamaların arkasındayız ve sezon sonuna kadar hocamızla ve futbolcularımızla yolumuza devam edeceğiz.

Akhisarsporumuzun geçici olan bu zor günlerinde bizlere gönül veren taraftarlarımızın takıma olan güven ve desteklerinin devam etmesini bekliyoruz.

Futbol Kamuoyunu saygılarımızla bilgilendiririz