Akhisarpress.com

 

Spor Toto Süper Lig’in tek Ege temsilcisi Akhisar Belediyespor, Geçtiğimiz hafta Eskişehir deplasmanında aldığı galibiyet ile lige 3 puanla başladı. Takım yaptığı  2 günlük izninin ardından bugün Akhisar Belediyespor Yılmaz Atabarut Tesislerinde 25 Ağustos Cumartesi günü konuk edeceği Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına başladı.


Gençlerbirliği maçı öncesi takımda sakat veya eksik oyuncunun bulunmadığını belirten Teknik Direktöre Hamza Hamzaoğlu, Yeni transfer Sonko’nun ise bu gece ülkesinden dönüş yaparak çalışmalara katılacağını belirtti.


Başarılı çalıştırıcı yaptığı açıklamada hedeflerini istikrar olduğunu dile getirdi. Hamzaoğlu, “Eskişehir deplasmanından Akhisar’a galibiyetle dönmek, bizim için çok sevindirici oldu. Maçtan önce de söylediğim gibi benim için galibiyetten önce sahada ortaya koyacağımız mücadele gelir. Gücümüzün Süper Lig için ne kadar yeterli olup olmadığını görmek bunlar benim için çok daha önemli. Burada eksiklerimizi de görme imkanı bulduk ve hala da eksiğimizin olduğunu gördük. Buda bizim adımıza üzücü bir durum. Bunun dışında sahadaki takım oyunu, sabırlı oyun ve birlikte mücadele sonucunda gelen bir galibiyet var. Şimdi önümüzde bir Gençlerbirliği maçı var, yine aynı mücadeleyi aynı şekilde istikrarlı futbolu sürdürmeye gayret edeceğiz. Geçen haftaya göre daha iyi bir futbol oynamaya çalışacağız ve inşallah bunda da başaracağız ” dedi.


Basın mensuplarının “taraftarlar için bir mesajınız varma” sorusuna Hamzaoğlu, “sonuçta bizim yaptığımız iş, taraftarımızın izlemesi ve keyif alması içindir. Yarım saatlik bir mesafe olan Manisa’da maçlarımızı yapacağız, ben inanıyorum ki Akhisar taraftarı orada da tribünleri dolduracaktır. Ayrıca sadece Akhisarlıları değil çevre illerde bulunan futbol severlerimizi de bizleri desteklemeye davet ediyorum.” Dedi.