Akhisarpress.com - Spor Toto Süper Liginin 24. Haftasında kendi sahasında karşılaşacağı Elazığspor maçı hazırlıklarına başladı.

Yılmaz Atabarut Tesislerinde bir gün iznin ardından Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde başlayan antrenman yaklaşık 2 saat sürdü. Haftanın ilk antrenmanında teknik direktör Hamza Hamzaoğlu gazetecilere açıklama yapmadı.

Öte yandan Akhisar Belediyespor’da Çağdaş’ın sarı kart cezası nedeniyle Elazığspor maçında forma giymezken, sakatlıkları süren Bikoko ve Sani’de forma giyemeyecek. Uğur, Bilal ve Merter’in ise sarı kart sınırında bulundukları öğrenildi.

Zor bir fikstüre girdiklerini ifade eden Akhisar Belediyspor’un orta saha oyuncusu Bilal Kısa; “Bu hafta zor bir fikstüre girdik. Rakiplerimizin kazanması ile bizimde puan olarak altta olduğumuz için bu üç haftadaki maçlarımızı daha da önemli kıldı. Karabük maçını üç puan alarak atlattık, şimdi önümüzde zorlu bir Elazığspor maçı var. Elazığ ile aramızda iki puan var. Hem onlar için hem bizim için zor bir maç olacak. Kendi sahamızda oynayacağız. İç maçlarımızda üzerimizde psikolojik bir ağırlık vardı, bunu atlatıp iyi futbolun yanında üç puanı da alırsak bizim için çok güzel olacak. Daha sonrada Gaziantep maçı var bu üç haftada iyi puanlar alırsak ilerisi daha güzel bir bakış açısı olacak. Kritik üç haftadan birincisini atlattık, inşallah ikincisini de atlatacağız.” Diye konuştu.

Elazığ maçının 6 puan değerinde olduğunu ifade eden Akhisar Belediyespor’un defans oyuncusu İbrahima Sonko; “Gerçekten üç puana çok ihtiyacımız vardı. Galatasaray maçında çok iyi oynamıştık, Karabük maçına da galibiyet için çıktık ve kazandık. Çok önemli bir maç 6 puanlık bir maç olacak. Kazanan taraf için ligde kalma yolunda müthiş bir avantaj yakalayacak. Bu maçı kazanacağımıza inanıyorum.” Dedi.