Ligin 4’üncü haftasında 18 Eylül Pazar günü saat 20.00’de Manisa 19 Mayıs Stadyumunda Beşiktaş’ı konuk edecek yeşil-siyahlılar bugün Yılmaz Atabarut Tesislerindeki bayramlaşma programının ardından çalışmalara başladı.
17.30'da AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Belediye başkanı Salih Hızlı, Başkan yardımcısı Ömer İşçi, İlçe Emniyet Müdürü Engin Pınar, Akhisar Belediyespor Kulüp Başkanı Hüseyin Eryüksel, AK Parti İlçe başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit, CHP İlçe başkanı İsmail Şahin, MHP İlçe başkanı İbrahim Uğurlu, Akhisar Belediyespor yönetimi ve futbolcular ile bayramlaştılar.
Takımın, teknik heyet değişimi ardından ortaya koyduğu futbolun gelişmeye müsait olduğuna vurgu yapan Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, Rize deplasmanındaki mağlubiyeti bireysel hataların getirdiğini ancak takımın ortaya koyduğu futbolun her gün daha iyiye gideceğinin işaretini aldıklarını ifade etti.
KAFKAS; BEŞİKTAŞ’IN HIZINI KESECEĞİZ
Rize maçını değerlendiren Teknik Direktör Tolunay Kafkas, şunları söyledi;" Öncelikle tüm halkımızın kurban bayramını kutluyorum. Tüm halkımıza kazasız belasız nice kurbanlar diliyorum. Rize maçından sonra bu hafta Beşiktaş ile oynayacağız. Hızlı oynayan, geçen senenin şampiyonu önemli bir takım. Beşiktaş’ın hızını kesip gol atmaya çalışacağız. Belli bir taktik anlayışımız olacak. Biz farklı bir taktik anlayışına geçmeye çalışıyoruz. Kısa sürede takımı istenilen seviyeye getirip maçları kazanmak istiyoruz. Takımımızın oyuncu kalitesi oldukça yüksek. Çok iyi çocuklar, söyleneni yapmaya çalışıyorlar. Her teknik adamın bir oyun anlayışı ve felsefesi vardır. Biz biraz bunda sıkıntı çekeceğiz gibi gözüküyor. Alışık olduklarının dışında oynamak istiyoruz. Bunun içinde biraz süreç gerekiyor. Bunun içinde birkaç hafta gerekiyor. Rize maçında istediklerimizi yapmaya çalıştılar fakat geçen yıllardan kalma bir takım alışkanlıkları var. Bunları bertaraf edip daha göze hoş gelen, kazanan, pres yapan bir takım oluşturmaya çalışacağız" dedi. (K.M-H.Ş)
Akhisar Belediyespor'da bayramlaşma
Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor’da Beşiktaş maçı hazırlıkları başladı.

YORUM EKLE
1
Akhisar'da siyasi partilerde örnek bayramlaşma
2
Akhisar'daki depremde evin bacası yıkıldı...
3
Bayramda Akhisar'da kaç deprem oldu?
4
Akhisar'a şehit ateşi düştü!
5
Akhisar'da motosiklet kazası: 1 ölü
6
Akhisar'da depremler devam ediyor!
7
Şehidimiz yarın defnedilecek!
8
Tatilcilerin geri dönüş çilesi başladı
9
Vali Güvençer'den, Şehidimizin Ailesine taziye...
10
Şehidimiz Akhisar'a geldi!
SON DAKİKA HABERLERİ
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
06:53

GÜNEŞ
08:19

ÖĞLE
13:25

İKİNDİ
15:59

AKŞAM
18:22

YATSI
19:43
SIRADAKİ HABER