Akhisarpress.com - Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Akhisar Belediyespor’un kendi sahasında karşılaştığı Sanica Boru Elazığspor maçından sonra Profesyonel Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından verilen bir maç seyircisiz oynama, 15 bin lira para cezası ve teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun 1 maç soyunma odası ve yedek kulübesine giriş yasağı cezalarına itiraz edeceği açıklandı.

Fair-play’e en yakın takım olduklarını ve bu cezaların takımları için çok ağır olduğunu ifade eden Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar Akhisarpress.com muhabirine açıklamalarda bulundu.

Şimdiye kadar hiçbir maçta bir taraftarın bile burnunun kanamadığını söyleyen Acar; “Takım olarak Türkiye’de fair-play örneği gösteren bir kulübüz. Kendi sahamızda Galatasaray maçında tüm stat doldu ve taraftarlar yan yana maçı izledi. Kimsenin burnu bile kanamadı. Türkiye’de birçok olaylar olurken, sahaya atılan birkaç su şişesi ve koltuk yüzünden bize bu cezaların verilmesi çok ağır geldi. Bu yüzden Tahkim’e başvuracağız.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun cezası içinde itiraz edeceklerini belirten Acar; “Hamza hocamızın bravo deyip alkışlaması ile aldığı ceza için de itiraz da bulunacağız” diye konuştu.