Akhisarpress.com/ÖZEL - Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Kardemir Karabükspor'u 2-0 mağlup eden Akhisar Belediyespor'un kulüp başkanı Hüseyin Eryülsel, "bu çıkışımız devam edecek" dedi.

Devre arasında yapılan transferler ile iyi bir takım olduklarını ifade eden Akhisar Belediyespor kulüp başkanı Hüseyin Eryüksel Akhisarpress.com muhabirine yaptığı açıklamalarda; “İkinci yarı yaptığımız transferlerin verimini almaya başladık. İçerde ve dışarıda oynadığımız maçların hepsinde bunun karşılığını almaya devam edeceğiz. İlk yarıda takımımızın üzerinde psikolojik bir baskı vardı. Artık bunun kalktığına inanıyoruz. Bizler yönetim olarak her zaman takımımıza inandık. Çıkış haftalarımızın başladığına inanıyoruz. Önümüzde 11 hafta var bu süre için de her maça puan almak için çıkacağız. Bizim için rakip önemli değil, hedefimiz ligde kalacağımız puanı yakalamak. Lügatimizden yenilgi kelimesini çıkardık. Sabırla bu yolda devem edeceğiz. Taraftarımıza ve takımımıza gönül verenlere teşekkür ediyoruz.”

Karabük taraftarlarına ve yönetimine de teşekkür eden Eryüksel; “Karabük taraftarı maç öncesi bizim taraftarımızla yemek yedi. Bu gerçekten futbolun kardeşlik olduğunu en iyi gösteren bir durum. Maç sonrasında da bizim futbolcularımızı alkışlayarak tebrik ettiler. Onlara bu davranışlarından dolayı teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Diğer yandan kulüp başkanı Hüseyin Eryüksel bu hafta üçte üç yaptıklarını belirterek, TB2L’de mücadele eden Akhisar Belediyespor Basketbol takımının Torku Selçuk Üniversitesi galibiyetini ve Akhisar Belediyespor A2 futbol takımının Fenerbahçe galibiyetlerini de kutlayarak oyuncuları tebrik ettiklerini ifade etti.

AKHİSAR BASKETBOL'DA SON İKİ SANİYEDE

Türkiye Basketbol Erkekler 2.Ligi 23.hafta karşılaşmasında Akhisar Belediyespor deplasmanda son 2 saniye kala Can Terzioğlu'nun 3 sayılık basketiyle Torku Selçuk Üniversitesi'ni 68-65 mağlup etti.

DEPLASMANDA A2'ler FENERBAHÇE'Yİ DAĞITTI

TFF A2 liginin Klasman 1. Grubunda mücadele veren Akhisar Belediyespor konuk olduğu Fenerbahçe’yi, Dereağzı tesislerinde 2-1 yendi. Yeşil-siyahlı ekibin gollerini Luciano ve Lima kaydetti.